8/05/2010

Add me in facebook


Add me in facebook, originally uploaded by abgfir.

http://www.mofzan.com

5/10/2010

Anak Tito Santana

5/07/2010

Mofzan Studio



mofzan studio

4/30/2010

Feri Pulau Pinang


Saja nak kumpul koleksi travel pula... ini antara koleksi travel di Kuala Lumpur... oooppss.. silap.. pulau pinang....

4/18/2010

Lia Sofia lagi...


Untuk peminat setia Lia sofia.. nih pic terbaru dia April 2010

4/06/2010

Dalam hati ada taman...

layan faceboo gak mamat metal nih..walaupun dalam hati ada taman huhuhuhu

4/03/2010

Grand Dinner @ Star City Hotel

Kelab Budaya & Seni, Pelajar Universiti Utara Malaysia, Sintok

3/27/2010

3/18/2010

Anak Pisang



lawa kan hehehhee


Kereta buruk driver muda


salah satu kereta yang selalu aku nampak... kemudian daripada snap gambar kereta saja.. lebih baik bawa driver nya sekali

3/10/2010

ohh Kerbau!



Makan lain-lain tempat, berak sama lubang

3/07/2010

Bandaraya Alor Setar


berpeluang ambil gambar dari Udara.. nih hasil nya

Saja-saja cari asap

Aku tak tahu nih teknik apa.. tapi kalau jumpa suasana begini.. elok tutup mata.. nanti pedih

3/06/2010

Si Tukang Masak


Naim Tukang amska etrsohor di kepala batas kedah.. hehehehhe

3/04/2010

Masjid Zahir, Alor Setar


try teknik macam nih pula shot masjid zahir.... selalunya terganggu dengan tiang2 lampu.. kereta motor..kadang2 lori ayam pun lalu.....

2/25/2010

Motor Kapchai

amacam ok dak macam nih

Lompat!!!


sempat snap depan masjid zahir alor setar... adik2 yang sanggup datang jauh dari UITM melaka...semata2 nak jumpa aku ..bangga aku...ada peminat

1/31/2010

Jurugambar Hebat dari UTARA


Jurugambar Hebat-hebat dari Utara....

1/26/2010

Laluan yang panjang


Waktu pie KL.... aku tak leh lena dalam bas.. so main2 jer lah dgn kamera

1/23/2010

1/18/2010

Kembar aku



Lama tak jumpa kembar seiras

1/11/2010

MOFZAN STUDIO



opis baru dah siap daaaaaa

Kota Marina, Kuala Kedah



Salah tu tempat yang paling gemar dikunjungi semua jurugambar yang buat Outdoor untuk wedding...

1/07/2010

Titi Kayu


Tunjukkan lah kami jalan yang benar.....